nieuws

Gezocht: partner drijvend openlucht zwembad Antwerpen

Geen categorie

In navolging van andere Europese steden wil Antwerpen in de zomer van 2012 een drijvend en verplaatsbaar openluchtzwembad bij het ‘Eilandje’ plaatsen. De stad is op zoek naar een private partij die dit project van ontwerp, de bouw en de uitbating voor tien jaar voor haar rekening kan nemen.

Gezocht: partner drijvend openlucht zwembad Antwerpen

 

 

 

Het is de bedoeling het zwembad in de zomer van 2012 in gebruik te nemen. Het moet in ieder geval in de zomermaanden open zijn. Het kan ook worden gebruikt als winterevenement (bijvoorbeeld overdekt en verwarmd of als schaatsbaan).

 Eiland Antwerpen Het drijvend openluchtzwembad op het Eilandje zal vanaf zomer 2012 op verschillende plaatsen in de dokken kunnen liggen. Als startlocatie kiest de stad voor kaai 20 in het Kattendijkdok, vlakbij de Mexicobruggen. Beeld: AG Stadsplanning Antwerpen

Partijen kunnen tot 25 augustus een offerte indien. Het bestek met alle voorwaarden is beschikbaar op www.agstadsplanning.be/zwembad

Reageer op dit artikel