nieuws

Foto-filmische reis door een gebouwde omgeving

Geen categorie

Tot en met 22 mei is in Delft in 38CC de tentoonstelling Capsules te zien. Hierin wordt het werk getoond van de Delftse fotograaf/architect Willem van den Hoed. De interesse van Van den Hoed richt zich vooral op het interieur, het exterieur of het glas dat deze ruimtes van elkaar scheidt. Hierna worden de resultaten, samengesteld uit vele kleinere foto’s, gemanipuleerd tot hedendaagse stillevens.

Foto-filmische reis door een gebouwde omgeving

 

 

Speciaal voor deze tentoonstelling gaf Van den Hoed een workshop fotografie aan 15 studenten Bouwkunde (Explore Lab) van de TU Delft. Hierin onderzochten de studenten een bepaald ruimtelijk onderdeel van hun afstudeerontwerp in foto’s en animatie. Vormgeving van de ruimtelijkheid stond hierbij voorop. Het resultaat, een ‘foto-filmische reis’ van 15 scenes door een gebouwde omgeving, wordt op 22 mei (16.00) getoond met een presentatie van Willem van den Hoed en de deelnemende studenten.

 capsules van den hoed

Aan de studenten is gevraagd een scene van 10-80 seconden van hun afstudeerwerk te maken. Deze zijn in een logische volgorde geplaatst, van links naar rechts, van het exterieur, naar het interieur en terug naar het exterieur.

Capsules

38 CC, Gebouw Bacinol 2, Hooikade 13, Delft. Open van woensdag tot en met zondag van 13-17.00 uur. www.38cc.nl

Reageer op dit artikel