nieuws

Fietsen met de UAR-app in Amsterdam

Geen categorie

Amsterdam is fietshoofdstad bij uitstek. Hierop speelt Arcam in met twee voor de UAR-app gemaakte fietsroutes langs architectonische hoogtepunten in Nieuw-West.

Fietsen met de UAR-app in Amsterdam

 

Met deze nieuwe uitbreiding van UAR (urban augmented reality) kunnen nieuwere modellen mobiele telefoons de weg wijzen naar meer dan veertig bezienswaardige oude en nieuwe gebouwen in het stadsdeel. Korte informatieve toelichtingen over de gebouwen zijn op locatie te raadplegen op het scherm van de telefoon en er zijn foto’s te zien die iets bijzonders toevoegen, bijvoorbeeld doordat ze tonen hoe een plek er vroeger uitzag, of hoe een nog onvoltooid gebouw er in de toekomst bij zal staan.

De apps zijn vanaf 19 mei te downloaden op de website van ARCAM.

 

Reageer op dit artikel