nieuws

de Architect aan de slag op 100% Design Rotterdam

Geen categorie

Ontwerpers van interieurs en producten staan aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Deels gedwongen door de economische crisis, deels door de vraag uit de markt naar duurzame diensten en producten, moeten meubelproducenten, productontwerpers en (interieur)architecten op zoek naar nieuwe werkmethodes en dienen ze aan te tonen wat de toegevoegde waarde is van hun vak.

de Architect aan de slag op 100% Design Rotterdam

 

De redactie van de Architect is als vakblad ook nieuwsgierig naar de toekomst en organiseert daarom op donderdag 26 mei op de beurs 100% Design Rotterdam drie korte sessies over deze onderwerpen.

 Harm Tilman, hoofdredacteur van de Architect, en Marit Overbeek, redacteur interieur & design, gaan op de beursvloer aan het werk en ondervragen vakgenoten over mogelijke nieuwe verdienmodellen en de crossover van hospitality-elementen naar zorg- en kantoorinterieurs. Deze live interviews leggen de basis voor artikelen die in de diverse online- en printuitgaven van de Architect zullen verschijnen. Om de werelden van opdrachtgevers en ontwerpers bij elkaar te brengen, vroeg de redactie Jan Willem van den Brink van de Dreamfactory een clinic te geven met acquisitietips en -trucs.

Programma

14.00-14.50 uur: hospitality als opgave

Vakredacteur interieur Marit Overbeek spreekt met:
-Francesco Messori (architect, D/Dock)
-Vasso Panagoulopoulos (opdrachtgever, eigenaar restaurants Fabbrica en Praq)
-John Maatman (architect, Bearandbunny)
-Ferry van Houten (opdrachtgever, eigenaar Het Bosch, Amsterdam)

15.00-16.00 uur: clinic Jan-Willem van den Brink van Dreamfactory

Opdrachtgever gezocht! acquisitietips en -trucs

16.10-17.00 uur: nieuwe verdienmodellen

Hoofdredacteur Harm Tilman spreekt met:
-Jorre van Ast (creatief directeur Arco)
Jacob de Baan (ontwerper)
-Joost Ector (Ector Hoogstad Architecten)
Floris Wubben (ontwerper)

Aanmelden

Als je je hier aanmeldt vóór donderdag 26 mei krijg je als abonnee van de Architect gratis toegang. Na die dag betaal je € 20 aan de kassa. Kom dus op 26 mei een kijkje nemen in de keuken van de redactie.

Reageer op dit artikel