nieuws

Curatoren Dutch Design Week bekend

Geen categorie

Miriam van der Lubbe (Conceptual Design) en Bruno Ninaber van Eyben (Industrial Design) zijn de curatoren voor de aankomende Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Ze selecteren samen met Katja Lucas (programmamanager DDW) de deelnemers.

Curatoren Dutch Design Week bekend

 

 

DDW werkt met curatoren om de kwaliteit van deelname te bewaken en tevens een balans te vinden in het brede aanbod in de uiteenlopende ontwerpdisciplines.

Miriam van der Lubbe

Miriam van der Lubbe is co-curator met de focus op conceptual design. Zij is partner van ontwerpduo Van Eijk & van der Lubbe. Een van hun laatste projecten was het re-design en de inrichting van Muziekgebouw Eindhoven.

Bruno Ninaber van Eyben

Bruno Ninaber van Eyben is co-curator met de focus op industrial design. Hij is de oprichter van Studio Ninaber en tekende onder andere voor het ontwerp van de Gulden en de Nederlandse zijde van de Euro.

Inschrijving open

DDW viert dit jaar haar tienjarig bestaan en is het grootste designevenement van Nederland. De inschrijving voor deelname begint 9 mei aanstaande en loopt tot 1 juli 2011. De Dutch Design Week zelf vindt plaats van 22 t/m 30 oktober plaats in Eindhoven. 

Reageer op dit artikel