nieuws

Culturele Atlas Brabant online

Geen categorie

In opdracht van de bestuurders van de BrabantStad Cultuur ontwikkelde het brabants kenniscentrum kunst en cultuur in samenwerking met Edhv de Culturele Atlas Brabantstad. In deze applicatie staan de gegevens van de culturele instellingen in de vijf steden die BrabantStad vormen, Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Helmond.

Culturele Atlas Brabant online

 

 

 

Via www.cultureleatlasbrabant.nl zijn op basis van verschillende onderwerpen en thema’s – hoogte van de subsidies, internationalisering, bezoekersaantallen, enzovoort – alle instellingen, steden, festivals, podia en andere organisaties en instellingen met elkaar te vergelijken.

Nu zijn alleen nog de gegevens van 2009 te raadplegen. In de loop van het jaar komen de gegevens van 2010 beschikbaar. Het bkkc start op dit moment met de doorontwikkeling van de applicatie.

Reageer op dit artikel