nieuws

‘Click Park’ in Deventer vormt klik met buurtbewoners

Geen categorie

Keizerslanden in Deventer verandert in ‘Click Park’ een tijdelijk park gevormd door kunstenaar Adriaan Nette, de buurt en zijn bewoners en een stuk braakliggend terrein. Click staat hierbij voor de ‘klik’ die Nette en de bewoners hebben met de wijk.

‘Click Park’ in Deventer vormt klik met buurtbewoners

 

 

 

In het veranderingsproces van oud naar nieuw wordt gebruik gemaakt van elementen en belevingen uit Keizerslanden. Het terrein krijgt een ruimtelijke indeling van negen vlakken die de komende tijd dienen als podium voor de vele gezichten en belevingen van de wijk.

Deze referenties en veranderingen vallen samen in het Landsherenkwartier, een gedeelte van Keizerslanden waar project Click zich bevindt. Vanuit het Click centrum werken Nette en zijn Click Team, dat bestaat uit zowel kunstenaars en buurtbewoners, constant aan nieuwe formules.

 

Reageer op dit artikel