nieuws

Bouw mee aan de gratis architectuurapplicatie UAR

Geen categorie

Wie een smartphone heeft en de gratis UAR van het NAi heeft gedownload kan vanaf nu zijn eigen huis of dat bijzondere gebouw toevoegen dat hij op zijn pad tegenkomt. Voorheen werden alleen architectuurarchieven gebruikt maar met deze ‘user generated content’ is door het NAi een nieuwe optie aan de applicatie toegevoegd.

Bouw mee aan de gratis architectuurapplicatie UAR

 

Aan deze lancering is een prijsvraag gekoppeld. Degene die voor 24 juni het meest bijzondere gebouw in UAR zet, of het gebouw dat in de archieven onontdekt is gebleven of er zelfs niet in te vinden is, wint de nieuwste iPad. Een jury beoordeelt de toegevoegde gebouwen en maakt tijdens de Dag van de Architectuur, op 25 juni, bekend wie de winnaar is.

 

Reageer op dit artikel