nieuws

Architecten LAB in Den Haag

Geen categorie

Het Haagse atelier de Besturing heeft sinds kort een Architecten LAB. Het is een doorstroomatelier/projectruimte voor architectuurstudenten van de HHS en TU Delft. De ruimte is vooral geschikt voor studenten in de laatste fase van hun opleiding.

Architecten LAB in Den Haag

 

 

 

Atelier De Besturing is gevestigd in een oude fabriek aan de Saturnusstraat 91 in industriegebied ‘De Binckhorst’ in Den Haag. Het atelier biedt ruimte aan 29 vaste gebruikers en heeft de beschikking over twee grote projectruimtes. Sinds kort zetelt FabLab Den Haag ook in het atelier.

Fotorechten: CabFabLab

FabLab Den Haag

Het FabLab Den Haag is een open werkplaats waar iedereen letterlijk vorm kunt geven aan zijn of haar ideeën. Geïnteresseerden kunnen tegen kostprijs gebruik maken van high tech machines om zo vorm te geven aan al hun ideeën. In de praktijk zijn dat vaak maquettes, prototypes en andere kleinschalige projecten. De bezoekers zijn studenten, creatieve/innovatieve ondernemers, kunstenaars en hobbyisten. Veel van hun projecten zijn moeilijk of onmogelijk te maken met de middelen en/of kennis die zij zelf hebben.

Design

De Besturing heeft ook een werkplek voor designstudenten. KABK LAB is in samenwerking met studenten van de KABK opgericht. 

Fotorechten: CabFabLab

Reageer op dit artikel