nieuws

Jurgen Mayer H.’s Metropol Parasol officieel geopend

Geen categorie

Het project Metropol Parasol, een ontwerp van Jurgen Mayer H. is gisteren officieel geopend. De houten parasols moeten het contrast tussen de ultra-moderne structuur en de middeleeuwse omgeving van Sevilla opheffen.

Jurgen Mayer H.’s Metropol Parasol officieel geopend

 

 

 

Op de locatie zou oorspronkelijke een parkeergarage komen, maar na de vondst van archeologische opgravingen, heeft de gemeente van Sevilla besloten om op de locatie een museum te realiseren. Daarbij bestaat het ontwerp van Jurgen Mayer H. uit een boerenmarkt, winkels en een verhoogd plein en restaurants waarvan de meeste in de open lucht zijn gesitueerd. 

Mayer Metropol Parasol
Metropol Parasol, de herontwikkeling op het Plaza de la Encarnacíon, moet het nieuwe icoon van Sevilla worden.

Mayer Metropol Parasol 

De kolommen waarop het gevaarte rust zijn de ingangen naar het museum onder het plein en naar het panoramadak boven. Bovenop de parasols bevindt zich een panoramaterras dat over Sevilla uitkijkt.

Reageer op dit artikel