nieuws

Inschijving Woodchallenge geopend

Geen categorie

De inschrijving voor Woodchallenge 2011 is geopend. De prijs is een initiatief van Centrum Hout en de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen en is bedoeld om studenten uit te dagen om vernieuwende technieken, concepten en ontwerpen in te leveren. De prijs bestaat uit een trofee en een geldbedrag van duizend euro.

Inschijving Woodchallenge geopend

 

De studentenhoutprijs staat open voor alle studies waarin hout een belangrijke rol speelt, zoals Bouwkunde en Civiele Techniek aan Technische Hogescholen en Universiteiten en Technische Bedrijfskunde, Architectuur, Milieukunde en Biochemie. Ook studenten van een MBO vakschool, zoals Hout en Meubel, kunnen de uitdaging aangaan. Bij de beoordeling wordt rekening gehouden met het onderwijsniveau (mbo, hbo of wo) en het studiejaar, zodat alle inzendingen gelijke kans hebben.

De jury maakt tijdens de Nationale Houtdag op 1 december 2011 de winnaars van WoodChallenge 2011 bekend. Kijk op de website van de prijs om inspiratie op te doen en hoe je mee kunt doen. 

Reageer op dit artikel