nieuws

Hotspots in Milaan

Geen categorie

Slenteren over de beurs maakt je niet alleen geïnspireerd maar ook hongerig. Daarom heeft de Architect Interieur de leukste restaurantjes in Milaan voor je op een rij gezet. Maar daar blijft het niet bij. Ook de beste plekken voor de borrel na het eten, de mooiste musea voor de volgende dag en de beste winkels hebben we voor je op een rij gezet.

Hotspots in Milaan

 

Een van de dingen die letterlijk niet te missen is in Milaan is de Dom. Met zijn 158 meter en 33 meter breedte is het een van de grootste kathedralen van de wereld. Vanuit de hele stad is de Dom te zien. Daardoor is het een handige plek om af te spreken en een geweldig oriëntatiepunt.

Bar Basso is de plek waar ontwerpers uit de hele wereld elkaar ontmoeten met een cocktail in de hand. Specialiteit van het huis is de Negroni Sbagliato, waar spumante in zit in plaats van gin.

  

Dit zijn slecht twee van onze hotspots in Milaan. Door op een punt van de kaart van Milaan te drukken in onze app, komt een informatietekst te voorschijn met het adres, een link naar google maps en de reden waarom je juist daar heen moet. Zo weet je precies waar al die leuke barretjes, heerlijke restaurants, prachtige musea en winkels zich bevinden. De app is gratis te downloaden via http://productie.dearchitect.nl/app-nl.

Reageer op dit artikel