nieuws

Architectenbureau Naco lanceert eigen app

Geen categorie

Het internationale architectenbureau Naço heeft een eigen app gebouwd. De app bevat naast foto- en videomateriaal over projecten ook stadsgidsen van Parijs, Buenos Aires en Sjanghai, de drie steden waar het bureau vestigingen heeft.

Architectenbureau Naco lanceert eigen app

 

 

 

Oprichter Marcelo Joulia schrijft dat de app de ontwerpvisie van zijn bureau weerspiegelt. Voor hem stond vanaf de oprichting van Naço in 1991 vast, dat de aandacht niet alleen zou uitgaan naar architectuur, maar naar een wereldomvattende visie waarin ook interieurontwerp, design, grafische vormgeving, mode, evenementen en multimedia zijn opgenomen.

Voor zover bekend is de app de eerste die zich exclusief richt op het werk en de visie van één architectenbureau. Hij is gratis en te downloaden in de app store.

 

Reageer op dit artikel