nieuws

The Rock heeft Mooiste trap van het jaar

Geen categorie

De Mooiste trap van het jaar is te vinden in het Amsterdamse advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, in de volksmond beter bekend als The Rock. Net als het gebouw zelf, is de winnende trap ontworpen door architectenbureau Erick van Egeraat.

The Rock heeft Mooiste trap van het jaar

 

 

In een internationaal advocatenkantoor past een prestigieuze trap met een chique, afgewerkte uitstraling. De witte, natuurstenen treden hebben een gebogen hardglazen balustrade en een donkere trapleuning van Amerikaans notenhout. Halverwege maakt de trap een draai, waardoor deze een elegante uitstraling krijgt.

 

“In het gebouw is alleen gebruik gemaakt van rechte vormen, strakke hoeken en natuurlijke kleuren”, zegt Van Egeraat. “De trap is hier een duidelijke uitzondering op. Door de ronde vorm, de bekleding met witte natuursteen en de hoogwaardige detaillering is de trap een opvallend object in de entree van het advocatenbureau.”

De prijs ‘Mooiste trap van het jaar’ is voor de tiende keer uitgereikt en is een initiatief van EeStairs, dat wereldwijd designtrappen ontwerpt en realiseert.  

Reageer op dit artikel