nieuws

Ontwikkeling Airport Garden City gaat van start

Geen categorie

Deze maand begint de ontwikkeling van Airport Garden City, een gebied van 660 hectare tussen Airport Lelystad Almere en de A6. OMALA en adviesbureau Stec Groep zullen hiervoor meerjarig samenwerken.

Ontwikkeling Airport Garden City  gaat van start

 

 

OMALA staat voor Ontwikkeling Maatschappij Airport Lelystad Almere en is geïnitieerd door de gemeenten Almere, Lelystad en de provincie Flevoland. Stec Groep is een advies- en onderzoeksbureau op het terrein van economische ontwikkeling en vastgoed.

OMALA en Stec Groep gaan samen nieuwe vastgoed- en beheersconcepten uitwerken, waarbij co-creatie centraal staat. Hiermee wil men ondernemers, ontwikkelaars en beleggers verleiden om te investeren in het gebied. OMALA en Stec Groep organiseren hiervoor diverse werkateliers.

Aansluitend op Airport Garden City, ontwikkelt OMALA een hoogwaardig en duurzaam business park, met een belangrijke plaats voor duurzaam bouwen, innovatieve landbouw, robuuste natuur en grootschalige leisure.

Reageer op dit artikel