nieuws

Mini-expositie Amsterdamse Cultuurgebouwen

Geen categorie

ARCAM houdt tot en met 19 maart een korte expositie over Amsterdamse Cultuurgebouwen. In het architectuurcentrum staan onder meer maquettes van het Stedelijk Museum, Ons’ Lieve Heer op Solder en het Scheepvaartmuseum.

Mini-expositie Amsterdamse Cultuurgebouwen

 

 

 

 

Verschillende musea in Amsterdam waren de afgelopen jaren gesloten vanwege verbouwingen. Aan die periode lijkt een eind te komen nu de openingen voor het Scheepvaartmuseum, EYE Film Insitute Nederland en het Stedelijk Museum staan gepland.  Voor het ARCAM genoeg reden om alle maquettes van de onder handengenomen musea op een rij te zetten.

De expositie is een tussenexpositie in afwachting van ‘Farming the City’, die op 25 maart zal worden geopend in de ARCAM galerie.

Reageer op dit artikel