nieuws

Gispen groenste bedrijf van Nederland

Geen categorie

Gispen heeft de Telegraaf Top 100 Groene Bedrijven Award 2010 gewonnen en is daarmee verkozen tot het groenste bedrijf van Nederland.

Gispen groenste bedrijf van Nederland
TM duurzaam

 

 

 

 

 

De prijs werd dinsdagmiddag uitgereikt door Zijne Koninklijke Hoogheid prins Carlos de Bourbon de Parme. Het bedrijf investeert sinds de jaren negentig in duurzaamheid. Het ligt verankerd in de kernwaarden en de missie van Gispen: “A Better Life at Work”. Gispen heeft in gevolg daarop ervoor gekozen haar bedrijfsactiviteiten klimaatneutraal uit te voeren.

Goede weg

Het ontvangen van de award is voor algemeen directeur Peter Veer een bevestiging dat het bedrijf de juiste weg bewandelt. “Wij zijn er van overtuigd dat streven naar duurzaamheid vanuit maatschappelijke betrokkenheid een continu proces is. Je moet ambitieus blijven en de lat telkens hoger leggen, in alles wat je doet.”.

Afbreekbaar bureau

Veel lof was er voor Gispen GreenTop, het bureaublad dat je aan het eind van de levensduur van je werkplek gewoon in de tuin begraaft. Geen afval, maar voedsel voor de natuur.

Verschillende sectoren

Uit verschillende sectoren hadden zich kandidaten aangemeld voor de prijs. Op de tweede plaats eindigde afvaldienstverlener Van Gansewinkel, als derde Cultuur- en Congrescentrum Antropia en runner up was de online biologische supermarkt Ruud Maaz.

Reageer op dit artikel