nieuws

Frank Maatje directeur Bouwen met Staal

Geen categorie

Frank Maatje is benoemd tot directeur van Bouwen met Staal. Vanaf 1 mei zal hij de taken overnemen van Rik van Thiel, de huidige directeur, en ook van de secretaris van de vereniging, Rob Lutke Schipholt.

Frank Maatje directeur Bouwen met Staal

 

 

 Van Thiel blijft parttime in dienst, terwijl Lutke Schipholt met pensioen gaat.

 Frank Maatje (1964) studeert in 1988 af aan de Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen van de TU Delft. Na twee jaren als constructeur bij Evers Staalconstructies, start hij in 1990 samen met Harry Evers ECCS. Naast engineeringswerkzaamheden, is hij voor dit bureau actief in de ontwikkeling, verkoop en implementatie van software voor onder meer 3D-tekenen en -rekenen. Sinds 2007 werkt Frank zelfstandig, onder de naam ‘Maatwerk Consulting’.

Bouwen met Staal heeft hem de afgelopen jaren veelvuldig ingeschakeld, bijvoorbeeld als docent bij de cursussen Hallenbouw en Dwarskrachtverbindingen. Tot op de dag van vandaag treedt Frank op als voorzitter van Technische Commissie 5 Computertoepassingen in de staalbouw en als projectleider van het Constructeursregister. Sinds 1 oktober vorig jaar is hij zelf ook Register Constructeur.

Reageer op dit artikel