nieuws

De Havenmeesters Alblasserdam

Geen categorie

In Alblasserdam is het project van Klunder Architecten uit Rotterdam opgeleverd. Binnenkort start de verkoop van de woningen uit fase 3. Het project bestaat uit veertien vierlaagse herenhuizen gelegen aan rivier De Noord en nabij het centrum.

De Havenmeesters Alblasserdam

 

 

 

Het ontwerp van Klunder bestaat in totaal uit 34 eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen. Het ontwerp maakt deel uit van herontwikkelingslocatie Alblasserwerf en is gelegen op het terrein van de voormalige Verolme Scheepswerf. Alblasserwerf ligt ten zuiden en nabij het oude centrum van Alblasserdam aan de rivier De Noord.

In Alblasserwerf wordt veel aandacht besteed aan het oorspronkelijk karakter van het gebied, waarbij oude kades zijn hersteld en scheepshellingen behouden zijn gebleven. Alblasserwerf is een ontwikkeling van Alblasserwerf C.V., een samenwerking tussen AM en Volker Wessels Vastgoed. De Havenmeesters wordt ontwikkeld door AM. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Fase 1 en 2 is eind 2010 gestart en wordt in het derde kwartaal van 2011 opgeleverd.

Reageer op dit artikel