nieuws

Bijhouwersprijs naar IbDH

Geen categorie

De Bijhouwerprijs voor bijzondere verdiensten voor de Nederlandse landschapsarchitectuur is dit jaar toegekend aan de afdeling Landschapsarchitectuur van Ingenieursbureau Den Haag.

Bijhouwersprijs naar IbDH

 

 

 

 

De prijs is een initiatief van de Stichting NHBOS ter bevordering van de  Nederlandse landschapsarchitectuur en wordt eens in de drie jaar uitgereikt. De stichting wil hiermee aandacht vragen voor de bijdrage die een kleine groep professionals in ambtelijke dienst, het IbDH heeft geleverd aan de structurele verbetering van de ruimtelijke kwaliteit van de Haagse buitenruimte.

De Bijhouwerprijs bedraagt 25.000 euro en is eerder uitgereikt aan landschapsarchitect Michael van Gessel en aan West8 Urban Design and Landscape Architecture. De prijs wordt in het najaar van 2011 in Den Haag uitgereikt.

Reageer op dit artikel