nieuws

25 jaar Arcam

Geen categorie

Arcam bestaat in 2011 25 jaar. Het Amsterdamse Architectuurinstituut gebruikt dit jubilieum voor een koerswijziging waardoor het mogelijk is om in de toekomst snel te kunnen reageren op actuele zaken. Het wil zich niet meer binden aan een lang van tevoren vastgestelde expositie- en discussieprogramma.

25 jaar Arcam

 

 

 

De filosofie van ARCAM blijft ongewijzigd. Het doel blijft het mobiliseren, voeden en stimuleren van het denken over architectuur en stedebouw in de Amsterdamse metropool. Wat verandert, is dat er naast een aantal, voor een deel jaarlijks terugkerende projecten (zoals bijvoorbeeld de Dag van de Architectuur), een stroom van projecten kan worden verwacht die alle aan actuele thema’s zijn gewijd.

Arcam Nieuws 

Het feestjaar start met de presentatie van het allerlaatste nummer van ARCAM nieuws. In de toekomst zijn de activiteiten terug te vinden op de website.

Reageer op dit artikel