nieuws

Winnaars Bouwpluim 2011 bekend

Geen categorie

Woningcorporatie Com•wonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam zijn met het gezamenlijk project ‘Ketenintegratie in de bouw: beter, sneller en goedkoper’ uitgeroepen tot winnaar van de Bouwpluim 2011 in de categorie ‘Burger- en Utiliteitsbouw’. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan bouwprojecten die een voorbeeld zijn van goede samenwerking.

Winnaars Bouwpluim 2011 bekend

 

 

‘Ketenintegratie in de bouw’ is een grootschalig pilotproject ter verbetering van de projectongebonden samenwerking tussen Com•wonen en Dura Vermeer Bouw Rotterdam. Doel is sneller, beter, kwalitatief hoogwaardiger te bouwen en daarbij de faalkosten terug te dringen. De begeleiding van het CPI, Centre for Process Innovation in Building&Construction (Deloitte Real Estate Advisory, Technische Universiteit Delft en Universiteit van Amsterdam) duurt zeven jaar en omvat zes projecten in Rotterdam. Het eerste project, ‘Het Mooie Plan fase 1’ te Rotterdam-Lombardijen, is inmiddels opgeleverd.

 

Reageer op dit artikel