nieuws

Sportcampus Zuiderpark stap dichterbij

Geen categorie

Wethouder Klein (Jeugd, Welzijn en Sport) en wethouder Norder (Stadsontwikkeling, Volkshuisvesting en Integratie), Woningcorporatie Vestia en De Haagse Hogeschool ondertekenen vandaag (6 december) de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van Sportcampus Zuiderpark.

Sportcampus Zuiderpark stap dichterbij

 

 

De Sportcampus op de plek van het voormalige Ado stadion moet zich ontwikkelen tot het Papendal van de Randstad.Op het nieuwe complex komen de Academie van Sportstudies van de Haagse Hogeschool en de ROC Mondriaan. Dit maakt het gemakkelijk om de overstap te maken van een MBO-studie naar een sportopleiding op HBO-niveau.

Sportcampus Den Haag

Onderzoek en kennisontwikkeling krijgen een prominente plek door samenwerking met de Technische Universiteit Delft en de Vrije Universiteit Amsterdam.

Reageer op dit artikel