nieuws

Reeshof: plan en gebruik

Geen categorie

Op woensdag 23 februari 2011 houdt het Centrum voor Architectuur en Stedebouw Tilburg een debatavond over Tilburgs uitbreidingswijk Reeshof. Het debat sluit aan op het onderzoek dat bureau Wijkwiskunde en stedebouwstudenten van de Fontys Academie voor Architectuur en Stedenbouw hielden naar de dynamiek tussen de geplande stedebouw en het alledaagse gebruik van de Reeshof.

Reeshof: plan en gebruik

 

Na afloop van de debatavond zal het onderzoeksteam de conclusies een aanbevelingen van het onderzoek formuleren en via een speciale website beschikbaar maken. Op die website worden ook alle verzamelde bronnen en resultaten gepubliceerd.
Meer informatie: CAST

 Debat Reeshof 

Datum: woensdag 23 februari 2011
Locatie: wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1, 5043 RX Tilburg
Tijd: 19.00 uur ontvangst, 19.30 uur aanvang debat, 22.00 uur einde
Aanmelden: Vooraf aanmelden via secretariaat@castonline.nl o.v.v. ‘debatavond Reeshof’.

 

Reageer op dit artikel