nieuws

Q-Park Gelre ziekenhuizen in Zutphen geopend

Geen categorie

Deze week is de nieuwe Q-Park parkeerfaciliteit bij het onlangs in gebruik genomen Gelre Ziekenhuizen in Zutphen geopend. Het ziekenhuis wil uitgroeien tot een ‘high level’ medisch centrum met hoogwaardige zorg, patiëntenservice en organisatie

Q-Park Gelre ziekenhuizen in Zutphen geopend

 

 

 

Bij de Gelre Ziekenhuizen in Zutphen is er sprake van een verschuiving van klinische naar poliklinische behandeling, dagbehandeling en short stay opnames. Q-Park speelt op deze vraag in door het in- en uitrijden gemakkelijk en kosteloos aan te bieden. Verder is de nieuwe parkeergarage 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Naast de 250 plaatsen tellende parkeergarage neemt Q-Park ook twee bestaande parkeerterreinen (270 en 200 parkeerplaatsen) voor medewerkers van het ziekenhuis in beheer.

Na het Academisch Ziekenhuis in Maastricht, Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn, het Spaarne Ziekenhuis in Hoofddorp, het Rijnland Vierzicht in Leiderdorp, het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam, is Gelre ziekenhuizen in Zutphen de zevende ziekenhuisparkeerfaciliteit van Q-Park in Nederland. Het is de eerste parkeerfaciliteit van Q-Park in de Hanzestad.

 

Reageer op dit artikel