nieuws

Prijsvraag Nabershof Emmen

Geen categorie

Het Kunstennetwerk Drenthe roept kunstenaars, wetenschappers, vormgevers, architecten en ontwerpers op om met ideeën te komen voor museumboerderij De Nabershof in Emmen. Inzenden kan tot 15 februari. Degene met het beste idee ontvangt de Innovatieprijs Cultuur 2011: een geldbedrag van 2500 euro en een glassculptuur.

Prijsvraag Nabershof Emmen

Stichting Emmens Erfgoed Nabershof wil van de Nabershof een centrum voor erfgoededucatie maken. Hierbij wordt niet alleen gezocht naar cultuurhistorische invullingen maar ook naar kunstzinnige- en cultuurinitiatieven. De bouw van een erfgoed educatiecentrum, waarin kennis en ervaring kan worden opgedaan, staat nadrukkelijk op het wensenlijstje. Het centrum kan worden gebouwd op het terrein van de Nabershof.

De Innovatieprijs voor het beste idee voor de invulling van De Nabershof wordt op donderdag 16 maart 2011 in Schouwburg Ogterop in Meppel uitgereikt tijdens het tweede Kunst en Cultuur Gala Drenthe. Dezelfde avond worden ook de winnaars bekend gemaakt van de Talentprijs en de Aanmoedigingsprijs.

Reageer op dit artikel