nieuws

PassiefBouwen Award voor renovatieproject De Kroeven

Geen categorie

Het renovatieproject De Kroeven 505 in Roosendaal heeft de PassiefBouwen Award 2010 gewonnen. De Kroeven 505 bestaat uit 134 woningen, waarvan de spouwmuur deels werd gestript en vervangen door prefab houtskleletbouwgevels. Verder werd een nieuw prefab dak inclusief zonnecollectoren geplaatst.

PassiefBouwen Award voor renovatieproject De Kroeven

Deze operatie werd in één dag per woning geklaard, waardoor bewoners niet langer dan één dag hun huis uit hoefden. Voorbereiding en afwerking vonden plaats met gezinnen in de woning. Het ontwerp was van De Architectenwerkgroep Tilburg.

Meer prijzen en certificaten

Andere genomineerden voor de PassiefBouwen Award 2010 waren een historisch restauratieproject aan de Lombardstraat in Middelburg van RDH Architecten en een nieuwbouw recreatiewoning Ekolodge van Van Keulen Bouw.


De Ekolodge

Reageer op dit artikel