nieuws

Ontwerpen – bouwen – beheren

Geen categorie

De vakbeurs Bouw & ICT 2010, van 8 t/m 10 februari 2011 in de Jaarbeurs Utrecht, is hét platform voor ICT toepassingen en diensten in de bouw en de bouwketen. Procesbeheersing, communicatie, integratie, standaardisatie, 3D, praktijk en de toepassing van domotica zijn onderwerpen die aan bod komen.

Ontwerpen – bouwen – beheren

 

 

Samen met een groot aantal partners zoals Bouwend Nederland, BNA, Aedes, NeVaP en NLingenieurs is een inhoudelijk programma voor u ontwikkeld waarin trends en ontwikkelingen worden gepresenteerd. De BIMCaseweek is vernieuwd en wordt dit jaar extra aantrekkelijk. In de publieksruimte worden bezoekers uitgebreid geïnformeerd door experts over de BIMCaseweek en twee BIM thema’s: “BIM-leren” en “BIM-doen”.

Stichting Smart Homes – Nationaal Kenniscentrum voor Domotica & Slim Wonen – streeft naar meer aandacht voor domotica. Het thema mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens de beurs Bouw & ICT.Het Domotica Plein fungeert als een aanspreekpunt voor bezoekers die meer willen weten over dit onderwerp. Middels diverse lezingen op het Domotica Paviljoen krijgt u diepgaandere informatie.

Bouw & ICT 2011 vindt gelijktijdig plaats met de Internationale BouwBeurs en MaterialXperience.

 Logo Bouw en ICT

 Registreer direct voor gratis toegang.

Bouw ICT

8 t/m 10 februari
Jaarbeurs Utrecht, hal 5
9.30 – 17.30 uur

Reageer op dit artikel