nieuws

Gezondheidspark Hardenberg

Geen categorie

De gemeente Hardenberg en ontwikkelaar ZorgID Hardenberg hebben de realisatieovereenkomst getekend voor de eerste fase van het project Gezondheidspark Hardenberg. Dit project omvat de gefaseerde ontwikkeling van zorginstellingen (10.000 m2) en daaraan gerelateerd vastgoed, inclusief parkeerplaatsen.

Gezondheidspark Hardenberg

 

 

ZorgID Hardenberg is een combinatie van ZorgID, een onderdeel van VolkerWessels, en Van Dijk Bouw. De combinatie ontwikkelt een deel van het Gezondheidspark zelf. De gemeente stuurt het proces aan. Het Gezondheidspark wordt aan de voorkant van het ziekenhuis van Hardenberg gerealiseerd in een gebied van 44.000 m2. Het bestaat uit gezondheidszorginstellingen, maatschappelijke dienstverleningsorganisaties en commerciële zorg.

Met een aantal partijen zijn afspraken gemaakt over huisvesting in het park. De locatie wordt in het derde kwartaal van 2011 bouwrijp gemaakt. Eind 2011 begint de bouw van de eerste fase.

Reageer op dit artikel