nieuws

Forse toename BIM-verkopen Kubus

Geen categorie

Kubus architectural solutions rapporteert een omzetgroei van 44% over de eerste drie kwartalen 2010 met de verkoop van BIM licenties en services ArchiCAD. Alhoewel het slecht gaat met de bouw wordt hierin geïnvesteerd.

Forse toename BIM-verkopen Kubus

Het bedrijf ziet dit resultaat als een voortzetting van een trend die zich de afgelopen twee jaar al aftekende met 27% respectievelijk 25% groei in 2008 en 2009. Interessant is dat de vraag vanuit de uitvoerende bouw momenteel snel groeit.

Een belangrijke stimulator voor de groei heeft het bedrijf gevonden in de BIM Model Server: een client-server-architectuur waarmee bedrijven via een normale internetverbinding kunnen samenwerken zonder dure capaciteit in te huren bij data centra.

Reageer op dit artikel