nieuws

Europan 11 van start

Geen categorie

Op 28 februari start Europan 2011. Vanaf die datum kunnen deelnemers zich registreren via www.europan-europe.com. Op de website zijn alle Europan 11-locaties te bekijken en is meer te lezen over het thema en de jury.

Europan 11 van start

 

 

 

In Nederland zijn zes locaties beschikbaar gesteld:
– Almere, locatie Waterfront zone Almere-Poort
– Amsterdam, locatie Amstel III
– Capelle aan den IJssel, locatie De Hoven 2
– Deventer, locatie Havenkwartier, deelgebied de Silo’s
– Eindhoven, locatie Potentiaal gebouw TU/e
– Leeuwarden, locatie Kanaalzone

Op zaterdag 12 maart is er een nationale informatiemarkt die voor alle geïnteresseerden gratis toegankelijk is. In maart en april 2011 kunnen de locaties onder leiding van de vertegenwoordigers van de aangewezen plaatsen worden bezocht potentiële deelnemers. De data worden in februari bekendgemaakt op www.europan.nl.

Europan is een tweejaarlijkse Europese ideeënprijsvraag voor jonge ruimtelijke ontwerpers. Europan nodigt jonge architecten uit heel (geografisch) Europa uit oplossingen aan te dragen voor reële locaties, die beschikbaar worden gesteld door opdrachtgevers en gemeenten. Met de prijsvraag wil Europan vorm geven aan een Europa waarin jonge ontwerpers kunnen bijdragen aan vernieuwingen op het gebied van de ruimtelijke vormgeving.

 

Reageer op dit artikel