nieuws

Cepezed ontwerpt Danone-gebouw

Geen categorie

BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht bouwt een nieuw onderzoekscentrum voor de Baby and Medical Division van voedselproducent Danone. Ontwerp en engineering zijn in handen van architectenbureau Cepezed in Delft.

Cepezed ontwerpt Danone-gebouw

 

 

 

Het innovatiecentrum komt op De Uithof. Danone gaat in het complex de onderzoeksactiviteiten die nu verspreid zijn over Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië concentreren. Het centrum omvat kantoren, een proeffabriek, conferentiecentrum, een café, restaurant en laboratoriumruimte van circa 20.000 vierkante meter.

Ook komt er een ondergrondse parkeergelegenheid voor 175 auto’s. Het projectteam streeft naar een BREEAM Excellent normering. De bouw begint naar verwachting in augustus.

Het project wordt in 2013 opgeleverd.

Reageer op dit artikel