nieuws

Camelot wint tender Leegstandsbeheer

Geen categorie

Camelot Europe is als één van de winnaars uit de bus gekomen bij de eerste tender die was uitgeschreven voor leegstandbeheer. Het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam besloot voor haar omvangrijke leegstandportefeuille een tender uit te schrijven, waar in totaal 14 leegstandbeheerders op hebben ingetekend.

Camelot wint tender Leegstandsbeheer

 

Sales Manager Andrea Veld: “Leegstandbeheer is al lang niet meer het plaatsen van een paar studenten in een leeg kantoor. Het gaat om veel meer zaken, energie besparen, beveiliging, maatschappelijk nut, onderhoud, verzekeringen. Wij adviseren onze klanten op al deze aspecten en besparen zo op de maandelijkse lasten, terwijl we de risico’s minimaliseren.”

De keuze voor Camelot was gebaseerd op de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ook levert Camelot aanvullende diensten, waardoor zij het Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam verder ontzorgt. De verwachting is dat andere grote overheidspartijen met leegstand dit tender voorbeeld snel zullen volgen.

Naast haar kantoor in Den Haag zal Camelot op korte termijn een nieuw kantoor openen in Rotterdam, om zo de dienstverlening in de regio Zuid-Holland te optimaliseren.

Reageer op dit artikel