nieuws

BNA Gebouw van het jaar 2011 van start

Geen categorie

De wedstrijd voor het BNA Gebouw van het Jaar 2011 is vanaf vandaag weer open voor inschrijving. Met deze prijs wil de BNA de kwaliteit van nieuwe Nederlandse architectuur voor het voetlicht brengen.

BNA Gebouw van het jaar 2011 van start

 

 

 

 

Via www.bnagebouwvanhetjaar.nl kan iedere deelnemer maximaal vijf projecten inzenden. De wedstrijd staat open voor alle architecten, mits ze lid zijn van de BNA.

De inzendingen worden beoordeeld door vakjury’s, die in vijf regionale voorronden de nominaties voor de hoofdprijs bepalen. De landelijke jury bestaat dit jaar uit Frits van Dongen (de Architekten Cie.), Dorte Kristensen (atelier PRO), Ronald Schleurholts (cepezed), Christine van Gemert (BNI) en Henk Ovink (Ministerie van Infrastructuur & Milieu). Zij beslissen welk project de eervolle titel BNA Gebouw van het Jaar 2011 krijgt.

Tot en met maandag 7 februari kunnen deelnemers hun inzendingen plaatsen. De regionale genomineerden en winnaars worden in maart en april bekend gemaakt. Op 28 april wordt de winnaar van het BNA Gebouw van het Jaar 2011 onthuld tijdens de feestelijke landelijke prijsuitreiking.

Reageer op dit artikel