nieuws

Personele uitbreiding bij draaijer+partners

Geen categorie

Aviesbureau draaijer+partners heeft zich met ingang van vandaag versterkt met Wijnand Bakker, Frank van de Grift, Ronald Malestein en Dave van der Werff.

Personele uitbreiding bij draaijer+partners

 

 

 

 

 

Wijnand Bakker (36), bouwmanager, is actief in de sectoren onderwijs, gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening, met de focus op de begeleiding van nieuwbouw, renovaties, verbouwingen en uitbreidingen. Hiervoor werkte hij als projectleider bij ZEEP architecten en bij Meyer en Van Schooten Architecten in Amsterdam. Daar was hij betrokken bij het hoofdkantoor van ING.

Frank van de Grift (44) was hiervoor werkzaam bij de Van der Grift en Valkenburg Groep, Kats & Waalwijk Vastgoedmanagement en bij de gemeente Culemborg. Bij draaijer richt hij zich met name op gebouwbeheer, exploitaite van vastgoed en contractvorming. Net zoals Frank van de Grift gaat Ronald Malestein (23) zich bezig houden met gebouwbeheer, exploitatie van vastgoed en contractvorming.

Dave van der Werff (35) wordt bij draaijer+partners ingezet als projectmanager. Naast de opzet van een eigen bedrijf heeft Dave ervaring opgedaan met diverse bouwkundige werkzaamheden. Hij heeft in het verleden verschillende (ver)bouwprojecten begeleid en heeft vastgoedconcepten bedacht en uitgewerkt.

Reageer op dit artikel