nieuws

Ontdek de Rotterdamse skyline vanaf de daken

Geen categorie

Vanaf deze week is het mogelijk om vanaf verschillende daken de skylines van Rotterdam te bekijken. De bezoeker kan van de ene flat naar de andere springen en de omgeving van de Maasstad ontdekken.

Ontdek de Rotterdamse skyline vanaf de daken

 

 

dakvanrotterdam is een initiatief van Little Planet. Door middel van 360-graden-panoramafotografie kan de omgeving rond de daken van de hoogbouw bekeken worden. Zo kun je bovenop de Euromast, de rechtbank van Rotterdam, of het gebouw van Robeco.

‘Dit is de enige stad in Nederland waar je zoiets moois hebt’, vertelt panoramafotograaf Roelof de Vries aan het AD. Hij heeft het uiteraard over de Rotterdamse skyline. De Vries besteeg menig wolkenkrabber in de Maasstad, zoals The Red Apple, Montevideo en de Hoge Heren. Om daar, vaak naast het railsje van een glazenwasserslift, zijn bijzondere foto’s te schieten.

Reageer op dit artikel