nieuws

LoftCube in Belgische bossen

Geen categorie

De LoftCube is tussen de bomen neergestreken. De designhotelkamer die haar bewoners ‘onvergetelijke momenten van intimiteit’ wil verlenen, en van ‘isolement door gebruik te maken van een uniek landschap en uitzonderlijk licht’, staat momenteel op tweehonderd meter van hotel Château de la Poste, door de bomen afgeschermd tegen blikken van buiten.

LoftCube in Belgische bossen

Het concept voor de nomadische, mobiele designhotelkamer is bedacht door de Duitse architect Werner Aisslinger. De LoftCube kan worden opgesteld in de stad (een helikopter kan het op het dak van een gebouw plaatsen) of op het platteland.

De structuur, samengesteld van smetteloos witte materialen en glas, speelt met de tegenstelling buiten en binnen. Communicatie met de omgeving is het belangrijkste uitgangspunt. De oppervlakte bedraagt 30 m².

Reageer op dit artikel