nieuws

Insturen Bouwwereld Bouwtechniek Award

Geen categorie

Bij de Bouwwereld Bouwtechniek Award gaat het om het meest bijzondere bouwdetail. Dat kan een zorgvuldig ontworpen detail zijn, een slimme bouwtechnische oplossing, of een bijzondere materiaaltoepassing. Inzenden kan van 16 januari tot 1 maart.

Insturen Bouwwereld Bouwtechniek Award

 

 

 

De Bouwwereld Bouwtechniek Award wil de toepassing van innovatieve bouwtechniek bevorderen. Er is een juryprijs en een publieksprijs, die beide bekend worden gemaakt op 18 april, tijdens de vakbeurs Building Holland in de RAI (Amsterdam).

Stemmen

Op 1 maart worded vijf genomineerde inzendingen bekendgemaakt. Vanaf die dag kan iedereen stemmen. Tijdens de beursdagen van Building Holland, van 17 tot en met 19 april in Amsterdam RAI, worden de vijf genomineerde inzendingen getoond aan het beurspubliek en kunnen ook beursbezoekers hun stem uitbrengen.

Reageer op dit artikel