nieuws

Gulden Feniks 2012 open voor inschrijving

Geen categorie

Vanaf vandaag kan weer worden ingeschreven voor de Gulden Feniks, de prijs voor renovatie- en transformatieprojecten. Met de prijs wil de stichting Nationaal Renovatie Platform.Doel de kwaliteit van renovatie, transformatie en gebiedstransformatie bevorderen. Bovendien wil de jury met deze prijs hergebruik van de bestaande voorraad onder de aandacht brengen van een breed publiek.

Gulden Feniks 2012 open voor inschrijving

 

De Gulden Feniks wordt jaarlijks toegekend in drie prijscategorieën. Opdrachtgevers, architecten, aannemers, gemeenten en andere direct betrokkenen kunnen renovatie- en transformatieprojecten indienen die zijn opgeleverd in de periode van januari 2011 tot en met december 2011. De prijsuitreiking is in juni 2012 op Provada in de Amsterdam RAI.

Meer informatie www.guldenfeniks.nl

Reageer op dit artikel