nieuws

Agendatip: Parfum de BoemBoem, oldskool editie

Geen categorie

Op zaterdag 10 december organiseert Parfum de BoemBoem een zogenaamde ‘oldskool editie’. Een fietstocht langs de meest spectaculaire bouwputten van Rotterdam. De deelnemers verkennen de 14 meter diepe bouwput van de Markthal, het nieuwe Rotterdam Centraal en mogen ze, bij hoge uitzondering, de 18e verdiepingen van wooncomplex Calypso betreden.

Agendatip: Parfum de BoemBoem, oldskool editie

De fietstochten starten op 10 december vanaf Rotterdam ByCycle op de Schiekade 205. Vanaf hier worden de deelnemers in groepjes langs de bouwputten geleid. Voor de deelnemers is er te midden van het puin en bouwmaterialen op station centraal muziek van de Rotterdamse band The Yes Please.

Parfum de BoemBoem organiseert zijn tours om bewoners en bezoekers van Rotterdam bewust te maken van de veranderingen van hun stad. Na de winter is Parfum de BoemBoem terug met routes op 21 en 22 april, in samenwerking met Motel Mozaïque en de Internationale Architectuur Biënnale Rotterdam (IABR).

Parfum de BoemBoem, oldskool editie

 Datum: 10 december 2011
Starttijden: 11.00, 11.30, 12.00, 12.30 en 13.00 uur
Startlocatie: Rotterdam ByCycle, Schiekade 205 (loopafstand Rotterdam Centraal)
Deelname: € 6 per persoon
Reserveren en informatie: www.parfumdeboemboem.nl

Reageer op dit artikel