nieuws

Volgen en gevolgd worden tijdens LAi’11

Geen categorie

Ook dit jaar kan de feestelijke uitreiking van de LAi- en Thonet Mart Stamprijs rekenen op flinke belangstelling. Het belooft een bijzondere editie te worden, met als thema hergebruik. Ruim 400 gasten zullen zich vandaag verzamelen in de RDM Campus op de Rotterdamse Heijplaat. Alle tweets over het evenement, inclusief een redactieverslag, worden verzameld onder de hashtag #LAi11.

Volgen en gevolgd worden tijdens LAi’11

Via Twitter zal de redactie de prijsuitreiking van de Lensvelt de Architect interieurprijs en de Thonet Mart Stamprijs verslaan, gevolgd door society-berichtgeving over het spetterende feest waar ongetwijfeld genoeg bekende ontwerpers de revue zullen passeren. Daarnaast worden gasten van harte uitgenodigd om hun observaties, commentaar en felicitaties via #LAi11 in de twitterstroom te laten belanden. Getweete foto’s worden zeer gewaardeerd!

Op www.deArchitect.nl/twitter kunnen ook niet-twitteraars alle berichten lezen en de foto’s bekijken.

Reageer op dit artikel