nieuws

Ideeën gezocht voor de Edisonstraat in Eindhoven

Geen categorie

Architecten, kunstenaars en designers kunnen tot en met 13 januari een idee inzenden voor de ontwerpwedstrijd die Woningcorporatie Trudo uitschrijft voor de hoeken van de Edisonstraat in Eindhoven. De woningcorporatie wil hiermee de ruimtelijke structuur van de buurt, de woningen, de concentratie van bedrijvigheid en de kwaliteit van de openbare ruimte verbeteren.

Ideeën gezocht voor de Edisonstraat in Eindhoven

 

Aan de deelnemers wordt gevraagd een voorstel te doen voor de invulling van de hoek Edisonstraat/Baekelandplein en de hoek Edisonstraat/1e Franklinstraat. Inschrijven kan tot en met 13 januari 2012. Daarna worden 10 nominaties aangewezen. De uiteindelijke winnaar wordt op 20 april 2012 bekend gemaakt.

Voor meer informatie: www.woenselwestwedstrijd.nl

 

Reageer op dit artikel