nieuws

De architectuur van Het Nieuwe Werken

Geen categorie

Volgens Harm Tilman is in het ontwerp voor het uitgebreide hoofdkantoor van PGGM in Zeist Het Nieuwe Werken op architectonische wijze ingevuld. Zo zijn door Mateo Arquitectura de werkplekken geordend met behulp van nauwkeurig bepaalde publieke elementen. Daarnaast is het kantoorgebouw voorzien van een nieuwe context in de vorm van een glooiend stadspark.

De architectuur van Het Nieuwe Werken

 

In het nieuwste nummer van de Architect wijdt Tilman uit het concept voor de werkvloer als een stad met wijken en pleinen dat Josep Lluís Mateo samen met de opdrachtgever ontwikkelde.De vloer is onder andere opgedeeld in toegekende en niet-toegekende gebieden. Er zijn werkplekken voor productiewerk, formeel en informeel overleg, brainstorm en concentratiewerk.

 Entree hal van de Fotograaf Adrià Goula Sarda

Nieuwsgierig naar de rest van de projectbespreking? Lees dan het nieuwe nummer!

Reageer op dit artikel