nieuws

Call for projects: digitale media voor stedelijke uitdagingen

Geen categorie

Ons dagelijks leven wordt steeds meer beïnvloed door digitale mediatechnologieën, van smart cards en GPS-systemen tot social media en smartphones. Hoe kunnen we deze technologieën inzetten om onze steden socialer te maken, in plaats van alleen maar meer high tech? Dat is het onderwerp van de internationale conferentie Social Cities of Tomorrow, die op 17 februari plaatsvindt in Amsterdam.

Call for projects: digitale media voor stedelijke uitdagingen

 

Call for projects

Het programma draait rond een tiental projectpresentaties: stedebouwkundige interventies, of projecten van architecten, woningcorporaties, media-kunstenaars, of technologische bedrijven. Wie wil meedingen naar de kans op een presentatie, kan zijn project inzenden via de link Call for Projects. De deadline is 15 december 2011.

Keynote speakers

  • Usman Haque
  • Natalie Jeremijenko


    Workshop (14-16 februari)

    Voorafgaand aan het congres wordt een workshop gehouden in ARCAM voor een selecte interdisciplinaire groep van ontwerpers, programmeurs en digitale creatieven. Het doel is om de lokale belangenorganisaties samen te brengen met deelnemers uit verschillende professionele en nationale achtergronden, om samen te werken aan sociale design uitdagingen uit de praktijk. Meer informatie is te vinden op de Workshop sectie van de website.

Reageer op dit artikel