nieuws

Alle hoogtepunten van LAi’11 op een rij

Geen categorie

De bijzondere sfeer van de RDM Campus, op de Heijplaat in de Rotterdamse Stadshavens, vormde het decor van de drukbezochte uitreiking van de elfde Lensvelt de Architect interieurprijs en de vijfde Thonet Mart Stamprijs. De redactie geeft, vooruitlopend op een uitgebreide nabeschouwing, hierbij een korte foto-impressie.

Alle hoogtepunten van LAi’11 op een rij

 Hadassah_LensveltDe presentatie van de avond was zoals altijd in de bekwame handen van Hadassah de Boer. Links: Hans Lensvelt

Harm & NinaNina Nannini, uitgeefmanager de Architect, en Harm Tilman, hoofdredacteur de Architect, heten het publiek welkom in BAAI 2 van de feestelijk ingerichte RDM Campus.

ConcreteThe Concrete Jungle was de titel van de meeslepende lezing van Rob Wagemans, hoofd van Concrete Architectural Associates uit Amsterdam.

Winnaars_LaiRolf Bruggink van Studio Rolf.fr en Marnix van der Meer van Zecc Architecten, winnaars van de LAi-prijs 2011, vieren hun overwinning.

BoxChairWinnaar van de TMS-prijs 2011, Bin Xu, geeft uitleg over zijn stoel aan presentatrice Hadassah de Boer.

 Winnaars LAI_jury De winnaars samen met de jury van Lensvelt de Architect interieurprijs 2011: v.l.n.r. Eleonoor Jap Sam (directeur Jap Sam Books), Diederik Fokkema (directeur Fokkema Partners), Hans Lensvelt, Marnix van der Meer (Zecc Architecten), Kees Rijnboutt (juryvoorzitter, Rijnboutt bv), Rolf Bruggink (Studio Rolf.fr), Harm Tilman (secretaris van de jury, hoofdredacteur de Architect), Yffi van den Berg (partner Rolf) en Nina Nannini (uitgeefmanager de Architect).

Winnaar TMS & JuryBin Xu samen met de jury van de Thonet Mart Stamprijs 2011. V.l.n.r. Ed Annink (Ontwerpwerk), Philipp Thonet, Frans Bruinsma (Thonet Nederland), Harm Tilman (secretaris van de jury, hoofdredacteur de Architect), Ramin Visch, juryvoorzitter (Studio Ramin Visch), Bin Xu, Maarten Baas (Studio Baas den Herder) en Nina Nannini (uitgeefmanager de Architect).

LAi-feestNa de officiële huldigingen kon het feest beginnen.

Reageer op dit artikel