nieuws

Agendatip: Groen, groener, groenst

Geen categorie

Komende donderdag brengt het symposium ‘Groen, groener, groenst’ architecten, hoveniers en wetenschappers samen. Volgens de organisatie kan door deze cross-over de kennis van de groensector worden toegepast op echt groene gebouwen. Het resultaat van deze groene gebouwen: minder stress en ziekteverzuim en fittere, creatievere en alertere gebruikers, want groen heeft een positief effect op ons humeur en op onze gezondheid..

Agendatip: Groen, groener, groenst

 

Het symposium vindt plaats op donderdag 10 november 2011 in het Bomencentrum Baarn en wordt georganiseerd door BNA Onderzoek en Bouwen met Groen en Glas. Architecten presenteren pas opgeleverde groene gebouwen.

Tijdens het symposium spreken experts over:

  • de psychologische effecten van groen op ons brein;
  • de invloed van groen in de klas;
  • de resultaten van kennisoverdracht tussen de groensector en de bouw;
  • renoveren met groen en glas;
  • toekomstbestendige businessmodellen in groen ontwerpen en realiseren.

Meer informatie over het programma kun je vinden op: http://www.ggg.bnaevents.nl/

Reageer op dit artikel