nieuws

Zet jezelf op de Brabantse kaart

Geen categorie

Het bkkc en Brabantstad organiseren dit jaar de tweede editie van ‘Laat van je horen; zet jezelf op de kaart!’ Op 12 oktober vindt de kick-off plaats van dit ‘marketing-event’ voor jonge, Brabantse vormgevers.

Zet jezelf op de Brabantse kaart

Net als vorig jaar worden de vormgevers (niet langer dan 3 jaar afgestudeerd) uitgenodigd om vanuit een theoretisch uitgangspunt een uitdagende visuele vertaling te maken. De Strategische Agenda BrabantStad staat hierbij centraal. De agenda laat voor een periode van 2012-2020 verschillende ontwikkelopgaven zien.

Boekje

Binnen het kader van de kreten innovatie, allure en ruimtelijke kwaliteit ontwerpen de deelnemers iets dat volgens hun past binnen het stedelijke gebied Brabant. Het eindproduct is een boekje met de eindresultaten van alle vormgevers erin.

De kick-offbegint om vier uur ’s middags, bij het bkkc aan de Spoorlaan 21 i-k in Tilburg. Aanmelden kan tot en met vrijdag 7 oktober via e-mail.

Reageer op dit artikel