nieuws

Tip 5 DDW: A house of talent

Geen categorie

Het allerbeste Nederlands ontwerp is ook dit jaar weer te zien op de Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven. Van 22 tot en met 30 oktober presenteren 1800 ontwerpers zich op 65 locaties in de Lichtstad en vinden er 360 evenementen plaats. De redactie van de Architect selecteert de presentaties die u absoluut niet mag missen.

Tip 5 DDW: A house of talent

 

 

A house of talent: Tydeman

Broer Nanning en zus Mischa Tydeman willen een platform bieden aan lokaal ontwerp- en kunsttalent. Speciaal voor de Dutch Design Week in Eindhoven stelt Mischa daarom haar appartement open voor publiek en geeft ze haar woning een complete metamorfose.

Het interieur staat van 22 tot en met 29 oktober vol met werk van een nieuwe generatie designers. Bezoekers vinden in haar woning een brede collectie van vernieuwende sieraden tot meubels van berkenschors, stoelen, lampen en servies, zelfs beddengoed en tapijt.

 
Ook vorig jaar richtte Mischa Tydeman haar appartement in met werk van jonge ontwerpers en kunstenaars.

Wie zijn er te zien?

Marieke Coenen, Iris van Daalen, Fien de Graaf, Taam Karsdorp, Mirthquake, Werner Neumann, Lex Pott, rENs, Sannen/Jacobs, LINDA Steenbergen, Daniëlle Smits, Paul Tas, Vorom/René van Doorn, Kim Welling, Choi Wong, Charlotte Wooning, SEMdesign

Locatie: Lichtstraat 2

Openingstijden: 22 tot en met 29 oktober van 12 tot 18 uur. Feestje op 30 oktober van 18 tot 20 uur

Reageer op dit artikel