nieuws

Pluk een dag op de Grote Rotterdamse Kunstkalender 2012

Geen categorie

De Grote Rotterdamse Kunstkalender is een reuze scheurkalender voor 2012 met op elke dag een werk van een Rotterdamse kunstenaar, fotograaf, architect of vormgever. De kalender gaat bijna naar de drukker, maar de uitgevers doen nog een laatste call voor crowdfunding.

Pluk een dag op de Grote Rotterdamse Kunstkalender 2012

Wie de kalender mede mogelijk wil maken kan zijn (bedrijfs)naam aan de kalender verbinden door ‘een dag te plukken’. Je kiest daarbij een bijzondere datum, waarop je boodschap van 140 tekens en eventueel je logo wordt geplaatst. Dit kost 250 euro.

Op de kalender zijn werken te zien van onder anderen Joep van Lieshout, Jeanne van Heeswijk, OMA, MVRDV en Richard Hutten.

Pluk een dag!

Reageer op dit artikel