nieuws

Plan Tij wint Water, Wonen & Ruimte Award 2011

Geen categorie

Plan Tij in Dordrecht, een ontwerp van Stijlgroep landschap en stedelijke ruimte met Klunder Architecten. is de winnaar van de Water, Wonen & Ruimte Award 2011. Dat is op het Nationaal Water, Wonen & Ruimte Congres in Rotterdam bekendgemaakt. Runner-ups zijn de Blauwe Verbinding in Rotterdam en de Maasvilla’s in Ohé en Laak van Factor Architecten.

Plan Tij wint Water, Wonen & Ruimte Award 2011

 

In het ontwerp van Stijlgroep en Klunder Architecten, Plan Tij is een jonge woonwijk met 2 hectare natuur en 96 woningen waar wordt geleefd op het ritme van eb en vloed. De woningen liggen verspreid door het gevarieerde landschap met natuurlijke oevers en hebben een directe relatie met het water van de Vlij, onderdeel van de Biesbosch.

De Water, Wonen & Ruimte Award werd dit jaar voor de tweede maal georganiseerd.  De Water, Wonen & Ruimte Award is een initiatief van het gelijknamige vakblad, een uitgave van Elba Media.

Reageer op dit artikel